Søbogaard Appelsin Juice 24 x 25cl, ØKO

298,00 kr. inkl. moms

Kasse m. 24 stk. á 25 cl flasker
Pant tillæg + 24 kr. inkl. moms


Appelsin betyder “æblet fra Kina” og er et gammelt symbol på frugtbarhed og udødelighed. Det er grunden til at appelsintræets blomster i forskellige kulturer er blevet båret af brude. Også ydmyghed og dydighed er appelsinen et symbol på, og blandt andet derfor er buddhistiske munkes dragter orange som appelsinen.

At få en appelsin i turbanen er et udtryk for at være heldig, og det er du også med denne appelsinjuice i hånden. Søbogaards Appelsin Juice er nemlig helt igennem økologisk og lækker!

Søbogaard har siden 1976 haft et tæt samarbejde med danske avlere, og filosofien er, at jo flere danske råvarer jo bedre. Da appelsinerne ikke dyrkes i Danmark, har Søbogaard særligt udvalgt udenlandske leverandører, der lever op til høje kvalitetskrav.

På det danske marked har Søbogaard både små hobbylandbrug og store avlere, der leverer danske råvarer til produkterne, og der kommer flere til hvert år. Da den verdensberømte restaurant el Bulli valgte at bruge Søbogaard’s produkter i deres køkken, var det hovedsageligt på grund af råvarernes høje kvalitet.

Læs Mere
Tilføj til bestilling
Søbogaard Appelsin Juice 24 x 25cl, ØKO