Søbogaard Ingefærsaft 24 x 25cl, ØKO

298,00 kr. inkl. moms

Kasse m. 24 stk. á 25 cl flasker
Pant tillæg + 24 kr. inkl. moms


Denne saft er en økologisk læskedrik med en lækker ren smag af ingefær sødet med æble. Den har et naturligt indhold af sukker – absolut intet tilsat sukker.

Søbogaard har siden 1976 haft et tæt samarbejde med danske avlere, og filosofien er, at jo flere danske råvarer jo bedre. På det danske marked har Søbogaard både små hobbylandbrug og store avlere, der leverer danske råvarer til produkterne, og der kommer flere til hvert år. Da den verdensberømte restaurant el Bulli valgte at bruge Søbogaards produkter i deres køkken, var det hovedsageligt på grund af råvarernes høje kvalitet.

Søbogaard har siden 1976 haft et tæt samarbejde med danske avlere, og filosofien er, at jo flere danske råvarer, jo bedre. På det danske marked har Søbogaard både små hobbylandbrug og store avlere, der leverer danske råvarer til produkterne, og der kommer flere til hvert år. Da den verdensberømte restaurant el Bulli valgte at bruge Søbogaards produkter i deres køkken, var det hovedsageligt på grund af råvarernes høje kvalitet.

Læs Mere
Tilføj til bestilling
Søbogaard Ingefærsaft 24 x 25cl, ØKO